tisdag 11 juli 2017

På g.

Jag känner mig hyfsat på g i träningen just nu. I helgen så var jag och syster och såg lite SM-finaler och det var riktigt inspirerande att se så mycket bra ridning, och så fick jag ändan ur och bokade den där Hinni-kursen i augusti som jag suktat över ett tag.

För övrigt så har vi fått chansen att träna med handhäst igen, det är så himla kul! Önskar såklart att jag hade tid och råd med en egen unghäst men det är kul att låna andras också, den här gången är det Birkirs kompis Fabel, en fantastisk liten shetlandsponny som uppförde sig superbra första gången vi prövade. Han har ju gått lite som handhäst tidigare så han hade redan ett hum om vad det handlar om, och han lyssnar väldigt bra på röstkommandon vilket såklart är en enorm fördel.


Och ja, nästa stora dressyrprojekt blir galopp piruetter. Första steget är att se till att vi kan göra den perfekta bakdelsvändningen i skritt så det är målet för i år.
Självklart så tränar vi på allt annat också, det är ju en av sakerna som gör hästar så kul, att man alltid kan utvecklats och lära sig att göra saker bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar