söndag 11 mars 2012

Bildfnatt!

Förra lördagen så kom det en ny häst till stallet, ett sto som heter Dotla.
Utsläppet gick helt odramatiskt till, Birkir gjorde ett par fula gester till Lifri för att visa att det var han och bara han som var välkommstkommittén för nya tjejjer men värre var det inte. Det blev inga coola actionbilder alltså.

Här nosar Birkir och Sockan på Dotla, Dimbra får inte vara med.


Mer hälsande.


Idag när jag kom upp till stallet så låg hästarna och myste i solen.


Lifri och Skenkur.


Ronja och Dimbra.


Sömnig Birkir.


Dotla.


Skardi ser riktigt nöjd ut.


Lifri i motljus idag.


Slänger med ett par bonusbilder på Lifri till Ylva.Sist men inte minst, jag gjorde slag i saken och köpte äntligen schabraket jag spanat på ett tag!


Bilden blev inte så asbra, Birkir är bra på att se ut som ett uttråkat ök vid bommen, men jag är sjukt nöjd med schabraket! Vad kan gå fel med reflexer liksom, vi är typ självlysande ute på vägarna nu. Notera gärna de orangea benreflexerna också, de är också nya för i år och mycket bättre än de jag hade innan.

6 kommentarer:

 1. Fan vad snygg han är min häst! Skardi kan också konsten att se bra ut på bild. Birkir är faktiskt inte heller så dum. Och han ser smalare ut nu, kan det stämma?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är han verkligen! Vi har grymt fina hästar vi :-D Jag tror att Birkir har blivit smalare, ser honom ju jämt så det är svårt att avgöra, men vi har iallafall jobbat hårt på det :-)

   Radera
 2. Så fina de är allihopa! Å schabraket var riktigt snyggt! ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är dom!! :-D Jag är så glad att jag köpte schabraket, det är så awsome!! ^^

   Radera
 3. Grymt läckert schabrak! =D Och det såg verkligen supermysigt ut när dom låg i solen. Hoppas på att följa med Sandra upp nån eftermiddag och hälsa på. Har köpt ny kamera så måste testa den :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skulle vara jättetrevligt om du kom förbi nån dag!! :-D Vad kul med ny kamera också!!

   Radera