söndag 6 februari 2011

Bloggtips!

Jag har då och då snubblat över en del intressanta bloggar, och jag tänkte att det vore trevligt om jag delade med mig lite! :-)


Till att börja med:

Global Horse Culture.

Den ultimata hästbloggen, om ALLT som har med hästar att göra. Konst, foto, kultur, utrustning, olika raser, olika länder, olika sporter, kända historiska hästar osv osv.
Den har inte uppdaterats på länge men det finns så mycket att läsa (och se!!) där att det faktiskt inte gör så mycket.
Om du bara kollar in en av de bloggar jag rekommenderar så MÅSTE det vara den här.Här har vi en svensk blogg som nästan förklarar sig själv:

Clas Svahn bloggar om märkligheter.

Clas Svahn skriver om allting från de senaste UFO-sensationerna till konstiga naturfenomen till konspirationsteorier till nära-döden upplevelser, och allt däremellan.
Han är alltid kunnig och påläst om allt han skriver om, finns det en logisk förklaring till något som lät mystiskt och intressant så vet han den.Här är en som man kan fastna på i timmar:

Mighty Optical Illusions.

Här finns optiska illusioner av alla de slag, en del ekla och en del assvåra, och en del som bara kan beskrivas som häpnadsväckande. Folk är påhittiga minsann!Det är ingen ide att låtsas att jag inte är en nörd. Om man ska sy sin egen star trek-uniform eller om man bara funderar över hur någon form av star trek-rekvisita ser ut så är det här rätt blogg att gå till:

Star Trek Prop, Costume & Auction Authority

Fokus är på orginalserien (fortfarande den bästa!!) men även de andra serierna finns representerade.
(Jag funderar på att snickra ihop en matchande phaser till min orginalserien-uniforms-klänning så att jag har en ännu coolare kostym till nästa års sci-fi mässa :-D)

2 kommentarer: