fredag 3 september 2010

Birkirs årliga bad.

Unjifär här började Birkir ana oråd:


Såhär kul tyckte han att det var att bli blöt:Såhär fluffig och fin blev han sen:
Vi tog en lång promenad så att han hann torka ordentligt innan jag släppte ut honom, det var riktigt kul, vi joggade här och där, jag plockade lite svamp och Birkir åt exotiska gräsarter som inte växer hemma i hans egen hage. Helt klart en lyckad dag!

Jag hann med Skardi också, först masserade jag honom lite sen så red jag en liten snutt på volten, bara lite uppmjukande och han kändes ok. Nu när han har alla skorna på sig och allt så är det dax att sätta igång honom igen, han är för gammal för att stå och stelna till. I onsdags började jag med att mjuka upp honom i sidorna från marken och igår följde han med som handhäst en sväng i skogen. Det är jätteroligt att jobba med honom, han är en sån uppmärksam och entusiastisk häst.

Såhär snygg är han förresten fuxen vår:

Jag hann få en halvtaskig bild på regnbågen när jag skyndade mig till bussen. Jag och Leffe såg en dubbel en stund tidigare, men ingen av oss hann fånga den på bild.

1 kommentar:

  1. Åh vad fin han blev Birkir. Du är alltid så duktig på att trimma svansen, så den är sådär fint klippt nertill :) Nu blev jag inspirerad, ska kanske tvätta Atli.
    Vacker regnbåge, jag såg en som var jättebred, som en pelare igår.

    SvaraRadera